Snöskoter Utbildningsbevis

Välkommen!Inga fler mail erhålls innan kursen. Testa att webbkamera och ljud fungerar och testa logga in i Teams.Kursen sker här i din användare på Nordiac – Teams är mötesrum där du måste vara med hela kursen.Det är deltagarens ansvar att logga in via rätt mail och lösenord som erhålls med automatik vid kursinbjudan.

Snöskoter – Repetition

Repetition sker här i din användare på Nordiac – Detta är en repetition efter genomförd komplett teorikurs och sker som en repetition av deltagare innan den praktiska körningen och examination. Det är deltagarens ansvar att logga in via rätt mail och lösenord som erhålls med automatik vid anmälan och slutföra repetition till 100%.

Snöskoter Förarbevis

Välkommen!Inga fler mail erhålls innan kursen. Testa att webbkamera och ljud fungerar och testa logga in i Teams.Kursen sker här i din användare på Nordiac – Teams är mötesrum där du måste vara med hela kursen.Det är deltagarens ansvar att logga in via rätt mail och lösenord som erhålls med automatik vid köp.

Terränghjuling

Välkommen!Inga fler mail erhålls innan kursen. Testa att webbkamera och ljud fungerar och testa logga in i Teams.Kursen sker här i din användare på Nordiac – Teams är mötesrum på kursens start för 100% närvaro.Det är deltagarens ansvar att logga in via rätt mail och lösenord som erhålls vid inbjudan.